Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Ultrahangos fogkő leszedés

A rendszeres fogkő leszedésével számos fogászati problémát megelőzhetünk, hiszen fogaink egészségét leginkább a megfelelő szájhigiénia mellett őrizhetjük meg. Hogyan alakul ki a fogkő és hogyan távolítjuk el a Rosental Fogászatán? A következőkben erről lesz szó!

Ultrahangos fogkő leszedés

A fogkő kialakulása

A fogkő a fogainkon felhalmozódott lepedékek következtében alakul ki, amely a nem megfelelő szájhigiénia eredménye. Ugyan a fogmosás segít az ételmaradékok eltávolításában, közel sem elég ahhoz, hogy a fogainkon képződő lepedékeket eltávolítsuk. Éppen ezért szükséges a fogkő leszedés fogászati szakember segítségével. A fogkő kialakulását elősegítheti a túlzásba vitt cukor és a feldolgozott élelmiszerek fogyasztása, illetve az otthoni nem megfelelő szájhigiéniai rutin. Otthoni szájápolásunk során a fogmosás mellett, fontos a fogselyem használat, amely segít a fogak és az íny közé szorult ételmaradékok eltávolításában, ezzel csökkentve a fogkő kialakulásának esélyét. 

Amennyiben Önnél már kialakult a fogkő, érdemes ellátogatnia rendelőnkbe, hogy számos más fogászati problémát megelőzhessünk! 

Kérjen időpontot rendelőnkbe a lenti űrlap kitöltésével!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

 

Fogászati problémák a fogkő leszedés elmulasztása esetén

Mint már említettük, számos fogászati probléma alapja a fogkő megjelenése és felhalmozódása a fogakon. Amennyiben nem jár félévenkénti fogkő leszedésre, úgy nagy eséllyel alakulhatnak ki: fogágybetegségek, ínygyulladás, fogszuvasodás, rossz lehelet, vagy akár fog elszíneződés, végső esetben pedig foghiány. Ezért rendkívül fontos, hogy odafigyeljünk fogaink egészségére és beépítsük napi rutinunkba a megfelelő szájápolási rutint, illetve eljárunk fogorvosunkhoz fogászati állapotfelmérésre és fogkő leszedésre. 

Ha nem szeretné, hogy Önnél is bármelyik probléma jelentkezzen, akkor keresse fel rendelőnket fogkő leszedésre!

 

Ultrahangos fogkő eltávolítás a Rosental Fogászatán

Rendelőnkben tapasztalt dentálhigiénikus kollégáink a lehető legmodernebb eszközökkel végzik el a fogkő eltávolítását, vagyis a professzionális dentálhigiénés kezelést. Az ultrahangos fogkő eltávolításra használt depurátor teljesen fájdalommentes módon távolítja el a fogak és az íny közé szorult fogkövet, miközben a fogzománc egyáltalán nem sérül. A fogak tisztítása után homokfúvást végzünk, amellyel még jobb eredményt érhetünk el a fogkő eltávolítás során. A homokfúvás után gépi polírozó pasztát használunk, majd különféle kefékkel megyünk át a fogak felszínén, hogy fogai tökéletesen simák és fehérek legyenek. 

 

Kérje dentálhigiénikusaink segítségét a fogkő leszedésében, hogy fogai egészségét minél tovább fenntarthassa! 

 

Jelentkezzen be rendelőnkbe az alábbi űrlap segítségével:  

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Szájhigiénikus Budapest

Szájhigiénikus Budapest

Fontos, hogy megfelelően odafigyeljünk szájhigiéniánkra, ezzel is megőrizve nem csak fogaink, de ínyünk egészségét is, arról nem is beszélve, hogy ha szájhigiéniánk megfelelő, akkor a már behelyezett...

Tovább
Szájsebészeti kezelés Budapest

Szájsebészeti kezelés Budapest

Vannak olyan fogaink egészségét érintő problémák, melyeket egy hétköznapi fogorvosi rendelőben már sajnálatos módon nem tudnak a szakemberek megfelelően kezelni. Ebben az esetben kénytelenek vagyunk egy...

Tovább
Fogpótlás árak

Fogpótlás árak

Ma már gyakori problémának számít az eredeti fogaink elvesztése – ebben az esetben pedig rendkívül fontos minél hamarabb megkezdeni azok pótlását, így is megőrizve egészségünket. Az alábbi...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.