Fogkő eltávolítás árak a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogkő eltávolítás árak

A fogkő kialakulása egy természetes folyamat, amit nem lehet megelőzni, de rendszeres fogkőeltávolítással kezelni kell, különben további panaszok kialakulásához vezet. Alábbi szakmai cikkünkben áttekintjük, melyek azok a tényezők, amelyek befolyásolják a fogkő eltávolítás árak alakulását!

Fogkő eltávolítás árak

Fogkő eltávolítás árak – miért van szükség a kezelésre?

A fogakon az étkezések és a nyáltermelés következtében lepedék alakul ki, aminek a nagy részét helyes fogmosással el lehet tüntetni. De nem az egészet. A lepedékből aztán fogkő keletkezik. A lepedék és a fogkő pedig számos kellemetlenséget okozhat, ha nem foglalkoznak vele: fogágybetegségek alakulhatnak ki, mint az akut-, vagy krónikus ínygyulladás, mely további csontpusztuláshoz és a fogak elvesztéséhez vezethet. A fogkő eltávolítás árak egyetlen rendelőben sem megfizethetetlenek, ezért érdemes évente részt venni ilyen kezelésen. Ennek hiányában a fentebb említett problémák jelentkezhetnek – egy fog pótlása pedig sokkal nagyobb anyagi vonzatokkal jár, mint egy fogkő eltávolítás.

A fogkő eltávolítás árak milyen kezelést takarnak?

Számos ember nincsen tisztában vele, hogy a fogkő eltávolítás árak pontosan milyen kezelést is takarnak. Hogy eloszlassuk a ködöt, az alábbiakban bemutatjuk, hogyan zajlik egy fogkő eltávolítás nálunk, a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban. Rendelőnkben úgynevezett ultrahangos fogkőeltávolítást végzünk, ehhez egy depurátort használunk, mely rendkívül kíméletes, nem bántja a fogzománcot, a legszűkebb fogközi helyekre is bejut, ráadásul teszi mindezt abszolút fájdalommentes módon. Ez az eszköz annyira precíz, hogy még az íny alatt elhelyezkedő fogkövek eltávolítására is alkalmas. Az ultrahangos kezelést követően apró szemcséjű homokkal is átfújjuk a fogakat, hogy még alaposabb eredményt érjünk el. Végül polírozó paszta használatával sima felületűvé polírozzuk a fogakat különböző méretű és formájú kefék segítségével.

Mi befolyásolja a fogkő eltávolítás árak alakulását?

A fog eltávolítás árak alakulását leginkább a felhasznált anyagok és eszközök befolyásolják. Számunkra kiemelten fontos a minőség, ezért rendelőnkben csak a legnívósabb anyagokat és a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, így Ön biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb ellátásban részel!

Fogkő eltávolítás árak a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban

Nálunk, a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központnál a fogkő eltávolítás árak a következőképpen alakulnak: a professzionális ultrahangos fogkő eltávolítás, az intraorális homokfúvás az elszíneződések eltüntetésére, valamint a fogpolírozás speciális polírozó pasztával összesen 20.000 Ft.-. Ne várja meg, míg a fogkő és a lerakódott lepedék következtében súlyos dentalhigiéniás panaszok jelentkezzenek, keresse fel rendelőnket még ma, és foglaljon időpontot!

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.