Fogimplantátum árak Budapesten | Rosental

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogimplantátum árak Budapest

Manapság, az orvostudomány és a technológia gyorsütemű fejlődésének köszönhetően egy elveszített fog nem jelent végleges állapotot, számos eljárással lehet pótolni a hiányt. Ezek közül az egyik, első ránézésre drágább mód a fogászati implantáció. De mi alakítja a fogimplantátum árak budapesti alakulását, és egyáltalán miért van rá szükség? Szakmai cikkünkből mindent megtudhat a fogimplantátum kapcsán!

Fogimplantátum árak Budapest

Milyen beavatkozást rejtenek a fogimplantátum árak Budapesten?

Bár sok esetben első ránézésre a fogimplantátum árak Budapesten magasnak tűnnek, nem szabad elfelejteni, hogy ez a fajta fogpótlás gyakorlatilag örökre szól, és a behelyezett „új” fog jobban fog funkcionálni, mint az eredeti valaha. A fogászati implantáció során a hiányzó fog helyén az állcsontba sebészeti úton beültetünk egy „műgyökeret”, mely színtiszta, ötvözetlen titánból készült. Ez egy biokompatibilis anyag, így képes beépülni a csontszerkezetbe. Erre a műgyökérre, vagy csapra kerül a korona, a fog azon része, mely látszik.

 

Mi határozza meg a fogimplantátum árak budapesti alakulását?

A fogimplantátum árak budapesti rendelőnkben elsősorban a felhasznált anyagok minősége határozza meg. Legtöbbször elmondható, hogy nem csupán egyetlen megoldás van, így a pácienseink kiválaszthatják a nekik leginkább megfelelőt. A különböző eljárások során különböző anyagok kerülnek felhasználásra, ezek pedig – nyilvánvalóan – különböző árral rendelkeznek.

 

A fogimplantátum árak Budapesten: konkrét példával

Természetesen a honlapunkon megtalálható egy részletes lista a különböző beavatkozásokról, felhasznált anyagokról és azok áráról, hogy jobban átláthatóak legyenek a fogimplantátum árak Budapesten, egy konkrét példával itt is prezentáljuk. Az implantációs eljárás nem egyetlen alkalom, hanem – az elejétől a végéig – több hónapon át húzódó beavatkozás a gyógyulási időkkel együtt. Épp ezért általában szét szoktuk osztani több részre a számlákat is, külön számoljuk az implantációt. és külön a fogpótlás költségeit. Az implantáció költségei jellemzően az alábbi módon alakulnak, amennyiben implantátumon rögzített hídpótlást alkalmazunk:

 • 1 x Panoráma felvétel: 10.000 HUF 
 • 1 x CT felvétel: 20.000 HUF 
 • 1 x Műtéti költség: 20.000 HUF 
 • 1 x Gyógyszer csomag: 10.000 HUF 
 • 2 x Implantátum: 2 x 130.000 HUF

Az implantátum sebészeti úton történő behelyezését követően, a gyógyulási idő letelte után következik a fogpótlás. A fogimplantátum árak Budapesten az eljárás során felhasznált anyagoktól függ leginkább, ugyanis kétféléből is lehet választani:

 • 2 x Titán implantátum felépítmény: 2 x 30.000 HUF
 • 3 x Fém-kerámia korona: 3 x 55.000 HUF, 

valamint

 • 2 x Cirkónium implantátum felépítmény: 2 x 55.000 HUF 
 • 3 x Cirkon kerámia korona: 3 x 70.000 HUF

A fent leírtaknak megfelelően a teljes kezelési költség pedig így alakulhat:

 • Fém-kerámia korona esetén: 545.000 HUF 
 • Cirkon-kerámia korona esetén: 630.000 HUF

Amennyiben Önnek is segítene a fogászati implantáció a tökéletes fogsor elérésében, valamint kíváncsi személyre szabott fogimplantátum árainkra, forduljon hozzánk bizalommal és keresse fel rendelőnket!

Válassza a fogpótlás ezen biztos és hosszútávon tartós formáját, és élvezze a stabil fogak nyújtotta biztonságot!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.