fogfehérítés Budapest, fogfehérítés Budapesten, fogfehérítés Budapest központjában, fogfehérítés Budapesten professzionális módszerrel

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogfehérítés Budapest – Rosental Fogászati Esztétika

A fogfehérítés Budapesten az egyik legnépszerűbb esztétikai eljárás, amelynek segítségével ragyogóan fehér fogakra tehet szert a Rosental Magánorvosi Rendelőjében Buda központjában.

Fogfehérítés Budapest – Rosental Fogászati Esztétika

Professzionális fogfehérítés Budapest 

 

A mindennapos kávé, vörösbor és egyes ételek fogyasztása gyakran elszínezheti fogainkat, amely mára már egy elterjedt esztétikai fogászati problémának számít. Azonban a Rosental Budapesti rendelőjében elérhető fogfehérítési eljárásunk segítségével ezen elszíneződéseket könnyedén megszüntetjük, méghozzá professzionális módszereket alkalmazva, hogy fogai több árnyalattal világosabbá váljanak, és valóban ragyoghassanak. A fogfehérítés budapesti rendelőnkben mindennapos eljárás, így több éves tapasztalattal és rutinnal végezzük el, személyre szabottan a professzionális kezeléseket.

 

A fogfehérítést megelőzően, minden páciens számára egy professzionális szájhigiénés kezelést ajánlunk, amely során fogai depurálását, homokfúvását és polírozását végezzük el, amivel pedig sokkal tartósabb eredményt érhetünk el. 

 

 

Ha fogfehérítés, akkor nem bízhatja a véletlenre! Fogfehérítés Budapesten a Rosental Fogászati Esztétikáján szakmailag elismert orvosok keze által. Kérjen időpontot az alábbi űrlap kitöltésével még ma fogászatunkra, hogy mihamarabb álom mosolyt varázsolhassunk Önnek!

 

Kapcsolatfelvétel

 


Fogfehérítés Budapesti Klinikánkon – Mit kell tudni az eljárásról?

 

  • A fogfehérítés mindig fogorvosi felügyelet mellett történik.
  • A kezelés általában egy órát vesz igénybe.
  • A fogfehérítést időközönként megismételhetjük.
  • Az eredmény azonnal szembetűnő a kezelés után.
  • Gyökérkezelt fogak is alkalmasak a fogfehérítésre.
  • A fogfehérítés fájdalommentes.
  • A modern technológia segítségével a fogfehérítés nincs káros hatással a fogak szerkezetére.

 

 

Hogyan zajlik a fogfehérítés budapesti klinikánkon?

 

A fogfehérítés budapesti fogászati klinikánkon egy előzetes állapotfelméréssel kezdődik, amely során a fogorvos megállapítja, hogy a páciensnek szüksége van-e valamilyen megelőző fogászati kezelésre a fogfehérítés előtt. Ilyen megelőző kezelések közé tartozik például a fogkőeltávolítás, a fogtömés, vagy akár a gyökérkezelés. 

 

A fogfehérítés Budapesten, Újbuda szívében található magánrendelőnkben zajlik, ahol orvosaink kimagasló felkészültségének és a legkorszerűbb orvostechnikai eszközökkel várják a pácienseket. 

 

A fogfehérítés budapesti magánorvosi rendelőnkben nagyjából 1 órát vesz igénybe, és a következőképp zajlik:

 

  • Az eljárás első lépéseként fényképes színelemzés segítségével rögzítjük az eredeti fogszínt, majd felhelyezzük az ínyvédelmet.
  • Ezt követően felhelyezzük a fogfehérítő anyagot, amit egy hidegfényes lámpával aktiválunk. Ezt a lépést 3-szor végezzük, amely lépésenként 10-15 perc.
  • Végül pedig ellenőrizzük az eredményt és átbeszéljük a páciensekkel az otthoni ápolási teendőiket.

 


Fogfehérítés Budapest – Néhány szóban az eljárást követő fogápolásról

 

Az eljárás során a zománcon található elszíneződésektől védő pellikula-film feloldódik, ezért az eljárás utáni 24 órában kerüljük a kávé, tea, kóla, vörösbor vagy más sötét színezéket tartalmazó italok fogyasztását, és ajánlott mellőzni a dohányzást is.

 


Milyen tartós a fogfehérítés Budapesten végzett eljárásunkkal?

 

A fogfehérítés eredményének tartóssága egyedi személyi tényezőktől függ. A páciens étrendje és életmódbeli szokásai határozzák meg. Ha valaki gyakran fogyaszt sötét színezéket tartalmazó italokat vagy dohányzik, az eredmény rövidebb ideig tarthat. Ugyanakkor megfelelő otthoni ápolással lehet meghosszabbítani a fehérítés hatását.

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.