Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogfehérítés árak

A kávé, tea, borfélék szinten mindennap fogyasztásra kerülnek, arról nem is beszélve, ha valaki dohányzik. Ezek mind a fogak elszíneződéséhez vezethetnek. Most következő cikkünkben elmondjuk, mik azok a tényezők, amik befolyásolhatják a fogfehérítés árak alakulását.

Fogfehérítés árak

Fogfehérítés árak – mit kell tudni magáról a fogfehérítésről?

A fogfehérítés rendelőnkben minden esetben fogorvosi felügyelet mellett történik, maga a fogfehérítés árak kapcsán történő kezelés egy órát vesz igénybe. A kezelést, amennyiben ismét kialakulna a probléma, időközönként meg lehet ismételni, mely nem csak a szájhigiéniát segíti elő, de esztétika szempontból is jelentős értékkel bír, ugyanis a fogfehérítési árakba foglalt kezelés eredménye már annak befejeztével szembetűnővé válik. A kezelés gyökérkezelt fogak esetén is elvégezhető.
A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban végzett kezelés a fejlett orvostechnológiai eszközöknek hála fájdalommentesen történik, valamint a modernségének segítségével nincsen semmilyen káros hatással a fogak szerkezetére.

 

Milyen kezelést takarnak a fogfehérítés árak?

Amennyiben Önnél is felmerült a fogelszíneződés problémája és szeretne megbizonyosodni annak sikerességéről, vegye fel rendelőnkkel a kapcsolatot, ahol szakembereink előzetes állapotfelmérés keretein belül megállapítják személyre szabottan, hogy szükséges-e a kezelés előtt bármilyen egyéb beavatkozás elvégzése – például fogkőeltávolítás, fogtömés.
A fogfehérítés árak egy olyan kezelést takarnak, melyek egy órát vesznek igénybe. Első lépése, hogy tapasztalt szakembereink egy fényképes színelemzést készítenek, mellyel rögzítik az eredeti fogszínt, majd ezután felhelyezik az ínyvédelmet. Amennyiben már biztonságossá válik a fogfehérítési árak alapján történő kezelés, felhelyezik a fogfehérítő anyagot, majd aktiválják azt hidegfényes lámpával – ez a szakasz 10 – 15 percet vesz igénybe, fogorvosaink ezt három alkalommal fogják elvégezni.
A kezelés végeztével megtörténik az eredmény ellenőrzése, illetve szakembereink személyre szabottan ellátják a pácienst ápolási teendőkkel.

 

Mire érdemes figyelni a fogfehérítés után?

A fogfehérítés árak alapján történő kezelés során a zománcon keletkezett elszíneződéstől védő pelikula-film feloldódik, így 24 órán keresztül ez eljárás után nem ajánlott semmilyen sötét színezéket tartalmazó italt fogyasztani, valamint el kell kerülni a dohányzást is.

 

Mennyire tartós kezelést foglalnak magukba a fogfehérítés árak?

Az eredmény tartóssága egyénenként eltérő lehet – függ a páciens étrendjétől, életmódbeli szokásaitól, hiszen minél több sötét színezéket tartalmazó italt fogyaszt, valamint, ha dohányzik, akkor a fogfehérítés árak alapján történő kezelés eredménye rövidebb ideig lesz látható.

Ugyanakkor a kezelés eredményét nagyobb mértékben meghosszabbítja a fogak megfelelő otthoni ápolás.
Fogfehérítés kapcsán beszélhetünk otthon elvégezhető kezelésekről is, mégis ezek kevésbé tartósak, mint a rendelőnkben megtalálható professzionális szolgáltatásunk.

Amennyiben Ön is szeretne bátran mosolyogni, vegye fel a kapcsolatot rendelőnkkel fogfehérítés céljából!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Fájdalommentes fogpótlás

Fájdalommentes fogpótlás

Abban az esetben, ha elvesztettük eredeti fogainkat, fontos, hogy minél előbb gondoskodjunk azok pótlásáról. Alábbi cikkünkből tudjon meg Ön is mindent a fájdalommentes fogpótlás kapcsán.

Tovább
Fogászati rendelő Buda

Fogászati rendelő Buda

Mindenki egy egészséges életmódra törekszik, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy szájhigiéniánkra is odafigyeljünk, melybe többek között beletartozik nem csak fogaink, de akár ínyünk egészége is.

Tovább
Fogászati konzultáció

Fogászati konzultáció

Egészségünkre minden ponton érdemes odafigyelni, ez alól pedig a fogászat sem képez kivételt. A sikeresen fogászati beavatkozás kulcsa pedig a megfelelő fogászati konzultáció – alábbi cikkünkben...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.