Fogbeültetés fájdalommentesen a Rosental Fogászati Klinikán

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogbeültetés fájdalommentesen

A fogbeültetés fájdalommentesen a legjobb megoldás azoknak, akik elveszítették egy vagy több fogukat egy balesetben, vagy akiknek fogak károsodása miatt kihúzták a fogát. A fogászati implantátumok segítenek megőrizni a szomszédos fogak esztétikai szépségét, miközben megőrzik természetes arcformát is. A Rosental Fogászati Klinika egyik legkeresettebb eljárása a fogbeültetés fájdalommentesen.

Fogbeültetés fájdalommentesen

Fogbeültetés fájdalommentesen fogászati implantátummal

 


A fogászati implantátumok a leggyakoribb fogpótlási alternatívák közé tartoznak, mivel így a fogbeültetés fájdalommentesen megy végbe. A fogászati implantátumok jól ismertek hosszú élettartamukról amellett, hogy képesek utánozni a természetes fogak megjelenését és tapintását. Ezek a titánból készült műfogak tökéletesen keverednek a csonttal, és az elveszett fogak pótlására szolgálnak.

 

 

Fogbeültetés fájdalommentesen szakmailag elismert fogorvosokkal

 


Sebészeti eljárást alkalmaznak a fogászati implantátumok állkapocscsontba történő elhelyezésére, hogy a fogbeültetés fájdalommentesen történhessen. A fogászati implantátumok nem adnak hangot, nem csúszhatnak ki, és nem okoznak csontsérülést. Ezt az okozza, hogy a fémgyökér összeolvad a csonttal. A valódi fogakkal ellentétben a fogászati implantátumokhoz használt anyagok nem romlanak. Alapszabályként a fogászati implantátumok jó választási lehetőséget jelenthetnek, ha:

 

-    Egy vagy több foga hiányzik
-    Erős szájszövetekkel rendelkezik
-    Teljes az állkapcsa
-    Legyen elegendő csontja a fogászati implantátumok megtartásához, vagy alkalmas csontpótlás fogadására
-    Nem tud vagy nem szívesen viselne fogsort
-    Szeretné javítani beszédét

 

 

Ha Ön is magára ismert a fentebb felsoroltakból, ne hezitáljon felkeresni a Rosental fogorvosait és mi elvégezzük a fogbeültetést fájdalommentesen!

 


Kapcsolatfelvétel

 

 

Milyen előnyökkel jár a fogbeültetés fájdalommentesen?

 


Egyértelmű előny a páciensek számára, hogy a fogászati implantátumot kényelmetlenség nélkül kapják meg, ami az egyik legfontosabb szempont az implantológiai eljárásokon áteső személyeknél. Azonban a fogbeültetés fájdalommentesen további előnyökkel is jár:

 

-    Pontosabb, precízebb és kevésbé tolakodó beavatkozások.
-    Gyorsabb beavatkozás.
-    A beavatkozási idő csökken.
-    A rehabilitációs idő csökken.
-    Hiba kiküszöbölése.
-    Sebészeti kockázatcsökkentés.
-    Fájdalomcsillapítás műtét után.
-    Nincsenek varratok, öltések vagy duzzanat.

 

 

Megbízható kezek között, fogbeültetés fájdalommentesen a Rosental-nál

 


A fogbeültetés fájdalommentesen történik, amelynek számos előnye van, de bizonyos emberekben szorongást okozhat, ha az eljárás előtt áll. Valahányszor valaki meghallja a „műtét” szót, azonnal a fájdalommal és ennek következtében a szorongással asszociálja. Hogy őszinték legyünk, a fogimplantációs műtét egy rendszeres eljárás, amely nem okoz felesleges fájdalmat vagy következményeket. Ha aggódik a fogászati implantációs műtét miatt, mi garantáljuk, hogy a fogbeültetés fájdalommentesen fog történni, az eljárás pedig nem olyan ijesztő és kellemetlen, mint hiszi.

 

 

Precíz sebészeti eljárás és fogbeültetés fájdalommentesen

 


A fogászati implantátum beültetés körültekintő és pontos, idő előtti tervezést tesz szükségessé. A fogorvosnak kell felelnie az orvosi és fogászati előzményekért, valamint a tervezett látogatás minden vonatkozásáért. Ha Ön a kihívásokkal teli esetek közé tartozik, a fogorvosnak röntgen- vagy CT-képalkotásra lesz szüksége, hogy kitalálja a pontos és megfelelő implantátumbehelyezést. A képek a fogimplantációs műtét során kötelezően végrehajtandó kezelési terv kidolgozását is segítik.

 

Az alapos irányelvek pontos és precíz vágásokat tesznek lehetővé az új fog kialakításához. Aggályainak enyhítése érdekében olyan hozzáértő fogorvost kell választania, aki tapasztalattal rendelkezik a fogimplantációs műtétek végrehajtásában. Éppen ezért keresse fel klinikánkat és kérjen időpontot sebészetünkre!

 

Kapcsolatfelvétel

 

 

Nem lesz fájdalom

 


Nem kell aggódnia a fogászati implantációs műtét során jelentkező kellemetlenségek miatt. A folyamat során helyi érzéstelenítést kap, hogy eltompuljanak azok a szöveteket, amelyeken a fogorvos dolgozik. Jóval az eljárás megkezdése előtt zsibbadásgátló gyógyszert kap, hogy garantáljuk biztonságát. Annak érdekében, hogy a régió teljesen elzsibbadjon, a szájsebésznek és fogorvosnak először meg kell vizsgálnia, és ki kell kérdeznie Önt, ha észlel valamit. Továbbá, ha úgy gondolja, hogy szorongásos tünetei vannak, vagy fél a műtéti beavatkozástól, kérhet szorongásoldó gyógyszert vagy kiegészítő nyugtatót az eljárás előtt. Meg fog könnyebbülni, amikor megtudja, hogy a fogbeültetési eljárás mindössze egy nap alatt megtörténik, lehetővé téve, hogy időben helyreálljon a szokásos rutin.

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.