Válasszon minket, ha szükségessé válik a fogbeültetés Budapesten!

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogbeültetés Budapesten

Egyáltalán nem megy ritkaságszámba, hogy az emberek elvesztik egy fogukat, esetleg szükségessé válik egy beteg fog eltávolítása. Napjainkban már számos különböző mód van a hiány pótlására, amit nem is érdemes halogatni. De miért is olyan fontos a hiány betöltése, és hol a legjobb a fogbeültetés Budapesten? Olvasson tovább és tudjon meg többet!

Fogbeültetés Budapesten

Fogbeültetés Budapesten – miért fontos a pótlás?

Tulajdonképpen lényegtelen, hogy egy fog elvesztése egészségügyi okokból történik, vagy szakember tanácsára kell eltávolítani, néhány hét után mindenképp fontos a hiány pótlását megkezdeni. Erre számos különböző eljárás is létezik, nálunk, a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban pedig valóban elsőosztályú a fogbeültetés Budapesten. Amennyiben a hiányzó fog pótlása nem történik meg, az számos kellemetlen, később pedig fájdalmas következményhez vezet.

 

Fogbeültetés Budapesten – Ezért pótoljuk a hiányt minél előbb

Amennyiben a fogsorban keletkezik egy lyuk, egy idő után a hiány melletti fogak elkezdenek befelé vándorolni, bedőlni. Ennek az az oka, hogy a szervezet igyekszik önmagának pótolni a hiányosságot – azonban ezt nem tudja megoldani, így csak a fogak felső része, a korona helyzete változik, a foggyökér az eredeti helyén marad. Ennek következtében a rágás nem tengelyirányban történik, így nem tudja betölteni a rendeltetését, ráadásul a megváltozott terhelés hatására az elfordult fog előbb mozogni kezd, majd ki is esik. Ha több, egymás melletti fog is hiányzik, akkor teljesen megváltozik a harapás, eltorzul, ez pedig rágóízületi problémákhoz vezet, ami komoly fájdalommal jár. Az sem ritka, hogy az ellenkező állcsontban lévő, a lyukkal szemközti fog elkezd meghosszabbodni, a gyökere körüli csont pedig már nem elegendő a megfelelő tartáshoz, így a fog kilazul, és kiesik. Épp ezért nem szabad halogatni a beavatkozást, a fogbeültetés Budapesten számos későbbi – komolyabb – problémát előzhet meg!

Fogbeültetés Budapesten

 

Minőségi fogbeültetés Budapesten

A foghiány pótlása során nagyon fontos a magas minőség is. Nálunk, a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a fogbeültetés Budapesten az egyik legjobb kvalitású, magasan képzett orvosaink nagy tapasztalattal és szakértelemmel gondoskodnak róla, hogy pácienseink maximálisan elégedettek legyenek. A fogbeültetés Budapesten fogászatunkon nem csak minőségi anyagokkal történik, de emeli az életszínvonalat, megelőz számos későbbi, komolyan egészségügyi problémát, ráadásul az önbizalmat is vissza tudja adni, ami ismét csak a mindennapok boldog megélését eredményezni. Amennyiben Önnek is szükségessé válik a foghiány pótlása, ne várjon vele, amíg deformációk lépnek fel a szájában, hanem keressen fel minket bizalommal! Kollégáink az elérhető legjobb minőségű anyagokkal és a legkorszerűbb eljárásokkal gondoskodnak az Ön tökéletes mosolyáról!

Fogbeültetés Budapesten a Rosentalnál: Keressen minket bizalommal az alábbi űrlap kitöltésével!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.