Fogászati rendelő Budapest – Bemutatkozik a Rosental

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogászati rendelő Budapest

Fogászati rendelő Budapesten, Újbuda szívében, csodás zöldövezeti környezetben? A Rosental Fogászata várja Kedves Pácienseit! Komplex fogászati ellátást biztosító központunkban magas szakmai tudással és tapasztalattal kezeljük pácienseinket!

Fogászati rendelő Budapest

Fogászati rendelő Budapest területén a legmegbízhatóbb körülmények között?


Ez a Rosental! Ha kiváló minőségű fogorvosi ellátásra vágyik, vagy ha fontos, hogy a fogászati rendelő Budapest területén legyen, akkor fogászatink ideális választás az Ön számára. Rendelőnk büszkélkedhet tapasztalt szakembereinkkel, legújabb technológiai felszereltségünkkel, és kiváló páciensszolgáltatásunkkal. Itt az Ön mosolya az elsődleges szempont.


Budapest városában, Újbuda szívében található fogászati rendelőnk hosszú évek óta szolgálja a pácienseket, és büszkén vállalja a fogászati egészség és szépség terén nyújtott kiválóságot. Központunkban a páciens mindig az első, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindenki számára a legmagasabb színvonalú fogászati ellátást biztosítsuk. Ha minőségi fogorvosi kezelésre van szüksége, és a legjobbat keresi Budapesten, ne keressen tovább. Célunk az, hogy visszaadjuk mosolyát és bizalmát, valamint a lehető legkellemesebb élményt nyújtsuk fogászati kezeléseink során. Ismerje meg, hogyan tehetjük egyszerűvé és kényelmessé a fogorvosi ellátást Önnek!

 

Fogászati rendelő Budapest XXII. kerületében

A Rosental célja egy olyan fogászati központ létrehozása volt, ahol a társszakmában megszerzett szakmai tudás és tapasztalat segítségével egy helyen kínálhatunk komplex ellátást az alapvető diagnosztikai eljárásoktól egészen az össszetettebb, bonyolultabb műtétekig. Ezért büszkén kijelenthetjük, hogy mi vagyunk a komplex fogászati rendelő Budapest XXII. kerületében.

Pácienseink számára minden esetben egyedi, személyre szabott alternatívát kínálunk, a kezeléseket érthetővé és átláthatóvá tesszük, nálunk nincsenek rejtett költségek! 

 

Fogászati rendelő Budapesten komplex szolgáltatásokkal

Engedje meg, hogy csapatunk megtalálja az Ön számára legideálisabb megoldást, bízza ránk egészséges, szép mosolyát! Fogászati rendelő Budapesti szolgáltatásaink:


•    Diagnosztika, panoráma röntgen
•    Professzionális szájhigiéniás kezelések
•    Fogászati implantáció
•    Fogpótlások és koronák
•    Szájsebészet
•    Fájdalommentes fogászat, fájdalomcsillapítás
•    Fogtömés
•    Fogékszerfelhelyezése
•    Fogfehérítés
•    Fogágybetegségek kezelése
•    Lézerterápia


Fogászati rendelő Budapesten - Miért minket válasszon?


•    Tapasztalt Szakemberek: Csapatunkban kiváló szakemberek dolgoznak, akik hosszú évek óta azon dolgoznak, hogy pácienseink számára a legjobb fogászati ellátást nyújtsák.

•    Modern Technológia: Rendelőnk felszereltsége a legmodernebb technológiákat tartalmazza, hogy Önnek a lehető legkényelmesebb és hatékonyabb kezeléseket nyújthassuk.

•    Személyre Szabott Gondoskodás: Minden páciensünknek egyedi gondoskodást biztosítunk. Szükségleteit és igényeit figyelembe véve dolgozunk ki kezelési terveket.

•    Barátságos Környezet: Rendelőnk barátságos és nyugodt környezetet kínál, hogy Önnek a kezeléseken való részvétel kellemes élmény legyen.

 

Tekintse meg referenciáinkat, ha kíváncsi eddigi munkásságunkra!

 

 

Fogászati rendelő Budapest XXII. kerületben a legjobb árakkal

Pácienseink számára elérhető árakon kínálunk minőségi és komplex megoldásokat magas szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink és a legmodernebb orvostechnikai eszközök segítségével!  Minden esetben ingyenes szakorvosi konzultációt biztosítunk Pácienseink számára, szakorvosunk személyre szabott kezelési tervet, valamint árajánlatot készít.

A fogászati szolgáltatásaink részletes árlistáját IDE kattintva tekintheti meg!

 


Kérjen időpontot az első ingyenes konzultációra, ahol megegyezhetünk, milyen fogászati kezelésre van szüksége a továbbiakban!

Kapcsolatfelvétel

 

Fogászati rendelő Budapesten - Hogyan zajlik a páciensek kezelése?

Miután felvette rendelőnkkel a kapcsolatot akár online, akár telefonon, egy előre megbeszélt időpontot egyeztetve fogjuk várni fogászatunkon Budapesten. Az ingyenes konzultációnk keretében meghallgatjuk Önt, majd elvégezzük a szükséges fogászati diagnosztikákat. A diagnosztika során fotódokumentáció, röntgenfelvételek, szükség szerint CT felvétel, valamint tanulmányi lenyomat készül. Az elvégzett diagnosztikai leletek megvizsgálása után szakorvosunk tájékoztatja fogászati állapotáról és a szükséges beavatkozásokról. Ezután minden alternatívát feltüntetve egy kezelési tervet adunk át Önnek, amelyben részletesen ismertetjük árainkat. A kezelési tervet az orvossal egyeztetve kiválasztva megkezdődnek a beavatkozások. 


Ne habozzon tovább, és bízza ránk fogainak egészségét és szépségét. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtudja, hogyan segíthetünk Önnek. Rendelőnk Újbuda szívében található, könnyen megközelíthető helyen. Várjuk hívását vagy online időpontfoglalását!

 

A Rosental Fogászati Rendelő elérhetőségei:


E-mail cím: recepcio@rosental.hu
Telefonszám: +36-70-305-7113
Cím: 1221. Budapest, Bencés utca 32.


Nyitva tartás:
•    H-K-Cs: 9:00 – 17:00
•    P: 9:00-12:00

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.