Fogászati rendelő Buda – amennyiben fogászati kezelésekre lenne szüksége

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogászati rendelő Buda

Mindenki egy egészséges életmódra törekszik, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy szájhigiéniánkra is odafigyeljünk, melybe többek között beletartozik nem csak fogaink, de akár ínyünk egészége is.

Fogászati rendelő Buda

Fogászati rendelőnk Budapesten várja Pácienseit, magas szakmai tudással rendelkező szakembereink tapasztalatuknak köszönhetően a legtöbb fogászati problémára képesek komplex megoldást nyújtani. A fogászati rendelő Buda szívében helyezkedik el, a legkorszerűbb orvostechnikai eszközöket használja.

 

Fogászati rendelő Buda – az egészséges, szép mosolyért

Fogorvosi rendelőnk csodás zöldövezeti környezetben várja a Kedves Pácienseket, az oda érkezőknek pedig ingyenes parkolást biztosít. 
Abban az esetben, ha szeretné megőrizni bátor, egészséges mosolyát, akkor fontos tudni, hogy merre található meg egy megfelelő fogászati rendelő, ahova bizalommal fordulhat.

 

Fogászati rendelő Buda – ezért érdemes a rendelőbe ellátogatni

Fontos, hogy megfelelően odafigyeljen szájhigiéniájára, ugyanis ehhez köthető elsősorban a fogak és a fogágy egészsége is. Abban az esetben, ha nem kér időben szakembertől segítséget, akkor az könnyedén komolyabb egészségügyi problémához vezethet. 
Ha elhanyagoljuk szájhigiéniánkat, akkor először fogkő alakulhat ki, ami akár ínygyulladáshoz is vezethet, majd azt fenn is tarthatja. Amennyiben ezután sem látogat el fogászati rendelőnkbe Budán, akkor a gyulladás krónikussá válhat, a későbbiekben csontpusztulás alakulhat ki, ami akár a fogak kilazulásához, majd azok elvesztéséhez is vezethet.

 

Fogászati rendelő Buda – foglaljon időpontot még ma

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy fogászati problémával küzd, akkor fontos minél előbb felkeresni fogászati rendelőnket Buda szívében, ahol tapasztalt szakembereink képesek lesznek Önnek komplex, egyedi megoldásokat nyújtani fájdalommentesen a legtöbb fogászati problémára.
Ehhez ugyanakkor szükséges egy előzetes fogászati konzultáció, mely időponthoz kötött. Elérhetőségeink valamelyikén először érdemes megbeszélni a konkrét időpontot, melyen majd szakemberünk meghallgatja a problémát, s a tökéletes diagnosztika részeként fotódokumentációt, röntgenfelvételeket, amennyiben szükség van rá, akkor CT felvételt is készít, egy tanulmányi lenyomattal együtt.

 

Fogászati rendelő Buda – teljeskörű tájékoztatás a Páciens felé

Ahogy megvizsgálta szakemberünk, tájékoztatni fogja Önt fogai állapotáról, a szükséges kezelésekről, a klinikai vizsgálat és a diagnosztika alapján. Ezután a Páciens megkap egy kezelési tervet, valamint az egyéni kezeléséhez kidolgozott árajánlatot - mindezt írásban. A teljeskörű tájékoztatásnak köszönhetően a kezelés kapcsán nem merülhetnek fel rejtett költségek.

Amennyiben úgy gondolja, Önnek is szüksége van fogászati kezelésre, keresse fogászati rendelőnket Budán bizalommal – orvosaink a felületi kezelések helyett a gondoskodásban, illetve a hosszú távú megoldásokban hisznek, így képesek magas szakmai tapasztalattal hosszantartó megoldást nyújtani a fogászati problémákra, a legjobb kezelési módokat alkalmazva. Őrizze meg Ön is egészséges mosolyát!
 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.