Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogászati konzultáció

Egészségünkre minden ponton érdemes odafigyelni, ez alól pedig a fogászat sem képez kivételt. A sikeresen fogászati beavatkozás kulcsa pedig a megfelelő fogászati konzultáció – alábbi cikkünkben most tudjon meg róla Ön is mindent.

Fogászati konzultáció

Mindenekelőtt, fontos tudni, hogy nem csak abban az esetben érdemes részt venni a fogászati konzultáción, ha már fájdalommal szembesülünk mindennapjaink során. Nem szabad elhanyagolni egy szakember rendszeres felkeresését, ezzel is megelőzve a különböző fogászati problémák kialakulását.

 

Fogászati konzultáció az egészséges mosoly érdekében

Csapatunk minden Páciense számára a legideálisabb megoldást igyekszik megtalálni – ehhez pedig természetesen elengedhetetlen egy előzetes fogászati konzultáció. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ egy helyen kínál minden fogászati problémára egyedi, komplex ellátást, hála a társszakmákban megszerzett tudásnak és tapasztalatnak, legyen az akár egy alapvető diagnosztikai eljárás, akár egy bonyolultabb műtét.

A szakemberek magas szakmai tudásának és tapasztalatának köszönhetően a Pácienseknek semmi okuk az aggodalomra – az orvosok kimagasló felkészültséggel rendelkeznek, valamint a legkorszerűbb orvostechnikai eszközöket alkalmazzák, ezzel is biztosítva a legjobb kezelési módokat.
Ahhoz ugyanakkor, hogy a kezelés minden esetben megfelelő legyen Ön számára, fontos, hogy beszéljen szakembereinkkel a már említett fogászati konzultáció alkalmával.

 

Hogyan is zajlik egy fogászati konzultáció?

Amennyiben Önnek is szüksége van egy fogászati beavatkozásra, bízza ránk egészséges, bátor mosolyát – mindenképpen foglaljon időpontot ahogy jelentkezik a probléma.

A fogászati konzultáció kapcsán érdemes tudni, hogy ahhoz egy előzetes időpontfoglalás szükséges, melyet bármilyen elérhetőségen megtehet. Érdemes ehhez egy űrlapot is kitölteni, majd ahogy elérkezik a kiválasztott időpont, szakorvosunk rendelőnkben meghallgatja Önt az ahhoz az időponthoz rendelt fogászati konzultáción.

Ahogy elmondta a jelentkezett problémát, a szakorvos a tökéletes diagnosztika részeként röntgenfelvételt, fotódokumentációt, amennyiben szükséges, CT felvételt készít, egy tanulmányi lenyomattal egyetemben.
Ezek miután megvizsgálásra kerültek, akkor a szakorvos tájékoztatni fogja Önt fogazatának állapotáról, valamint a szükséges kezelésekről a klinikai vizsgálat és a diagnosztikai leletek alapján.

Ezután megkapja majd a kezelési tervet, illetve az árajánlatot, melyet írásban nyújtanak át.

A fogászati konzultáció tehát egy teljeskörű tájékoztatást foglal majd magába, miszerint orvosaink képesek lesznek majd megtalálni az Ön problémájára a legkézenfekvőbb megoldást. Biztos lehet, hogy rendelőkben megfelelő ellátásban részesül, a konzultáció után már nem merülhetnek fel a kezelések kapcsán rejtett költségek. 

 

A felületi kezelések helyett szakembereink a gondoskodásban és a hosszú távú megoldásokban hisznek, így amennyiben felmerül Önnél bármilyen fogászati probléma, bízza ránk bátran mosolyát, keressen minket bizalommal!
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Fájdalommentes fogpótlás

Fájdalommentes fogpótlás

Abban az esetben, ha elvesztettük eredeti fogainkat, fontos, hogy minél előbb gondoskodjunk azok pótlásáról. Alábbi cikkünkből tudjon meg Ön is mindent a fájdalommentes fogpótlás kapcsán.

Tovább
Fogászati rendelő Buda

Fogászati rendelő Buda

Mindenki egy egészséges életmódra törekszik, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy szájhigiéniánkra is odafigyeljünk, melybe többek között beletartozik nem csak fogaink, de akár ínyünk egészége is.

Tovább
Szájhigiénikus Budapest

Szájhigiénikus Budapest

Fontos, hogy megfelelően odafigyeljünk szájhigiéniánkra, ezzel is megőrizve nem csak fogaink, de ínyünk egészségét is, arról nem is beszélve, hogy ha szájhigiéniánk megfelelő, akkor a már behelyezett...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.