Fogászati klinika Budapest | Rosental Fogászat

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogászati klinika Budapesten

Fogászati klinikánk Budapest zöldövezetében Újbudán, exkluzív környezettel kínál megoldást a legkülönbözőbb fogászati problémákra, hogy tökéletes mosolya ne csupán egy álom maradjon!

Fogászati klinika Budapesten

Fogászati klinika Budapest szívében

A Rosental fogászati klinika Budapest szívében várja kedves Pácienseit, ahol tapasztalt szakembereink által a legmodernebb eszközökkel vagyunk képesek komplex megoldásokat nyújtani a legtöbb fogászati problémára.
Mit is kínálunk? Egy modern, exkluzív fogászati klinika Budapest városában könnyű megközelítéssel, melynek oka, hogy tömegközlekedéssel a rendelő maga a Kelenvölgy-Péterhegy buszmegállótól néhány perc sétával megközelíthető. Abban az esetben pedig, ha Ön autóval szeretne hozzánk ellátogatni, akkor a Rosental fogászati klinika Budapesten ingyenes parkolással várja az érkezőket, reggel 8 órától egészen este 8 óráig, ezzel biztosítva, hogy mindennapi teendői mellett is részesüljön kívánt kezeléséből.

 

Fogászati klinika Budapest – komplex megoldások

A Rosental fogászati klinika Budapest városában kínál komplex, egyénre szabott megoldásokat Páciensei számára, melyben megtalálható akár egy alapvető diagnosztikai eljárás, akár egy már sokkal összetettebb, bonyolultabb műtét is.
Klinikánk célja, hogy teljeskörű ellátást legyünk képesek biztosítani Pácienseink fogászati problémájára, mely által képesek lehetünk megalkotni számukra a csodás, mesébe illő, esztétikus mosolyt, mely funkcionalitásban is tökéletes. 
Szakembereink az összes eddigi tapasztalatukat, illetve szakmai tudásukat felhasználva, a legmodernebb eszközök segítségével végzik el kezeléseiket, teljesen személyre szabottan. Ennek kapcsán minden kezelés előtt egyénenként egy konzultáción kell részt venni, melyet majd egy teljeskörű tájékoztatás követ.

 

Fogászati klinika Budapest – teljeskörű tájékoztatás

Amennyiben fogászati kezelésre van szüksége, a Rosental fogászati klinika Budapest szívében minden kezelés előtt egy teljesközű tájékoztatást nyújt Páciense számára. 
Ezzel nem csak az a cél, hogy a Páciens részletes információkhoz jusson a kezelésével kapcsolatban, de a szakemberrel együtt találják meg a számára legkedvezőbb megoldást problémájára. Manapság már semmi ok az aggodalomra – a legtöbb fogászati eljárást ugyanis fájdalommentesen végzi el a legtöbb fogászati klinika Budapest városában is, mégis, szakembereink tisztában vannak vele, hogy amennyiben a Páciens tisztában van kezelésével, a stresszszintje, illetve az esetleges kezeléssel kapcsolatos félelmes is csökkeni fog. Ezentúl biztos lehet abban is, hogy nem fognak a kezelés után felmerülni rejtett költségek, így elégedetten tapasztalhatja meg ismét ragyogó mosolyát.

 

Fogászati klinika Budapest – megoldás minden fogászati problémára

A Rosental fogászati klinika Budapest szívében széleskörű szolgáltatásokat nyújt a legtöbb fogászati problémára – az esztétikai fogászattól kezdve egészen a szájsebészeten ás a fogászati implantációig, melyeket mind komplex ellátással nyújt Páciensei számára.

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy fogászati kezelésre van szüksége, keresse bizalommal fogászati klinikánkat Budapest városában, ahol biztos lehet a kezelés utáni ragyogó, egészséges mosolyában!

Kapcsolatfelvétel


 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.