Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogászati klinika Budapesten

Fogászati klinikánk Budapest zöldövezetében Újbudán, exkluzív környezettel kínál megoldást a legkülönbözőbb fogászati problémákra, hogy tökéletes mosolya ne csupán egy álom maradjon!

Fogászati klinika Budapesten

Fogászati klinika Budapest szívében

A Rosental fogászati klinika Budapest szívében várja kedves Pácienseit, ahol tapasztalt szakembereink által a legmodernebb eszközökkel vagyunk képesek komplex megoldásokat nyújtani a legtöbb fogászati problémára.
Mit is kínálunk? Egy modern, exkluzív fogászati klinika Budapest városában könnyű megközelítéssel, melynek oka, hogy tömegközlekedéssel a rendelő maga a Kelenvölgy-Péterhegy buszmegállótól néhány perc sétával megközelíthető. Abban az esetben pedig, ha Ön autóval szeretne hozzánk ellátogatni, akkor a Rosental fogászati klinika Budapesten ingyenes parkolással várja az érkezőket, reggel 8 órától egészen este 8 óráig, ezzel biztosítva, hogy mindennapi teendői mellett is részesüljön kívánt kezeléséből.

 

Fogászati klinika Budapest – komplex megoldások

A Rosental fogászati klinika Budapest városában kínál komplex, egyénre szabott megoldásokat Páciensei számára, melyben megtalálható akár egy alapvető diagnosztikai eljárás, akár egy már sokkal összetettebb, bonyolultabb műtét is.
Klinikánk célja, hogy teljeskörű ellátást legyünk képesek biztosítani Pácienseink fogászati problémájára, mely által képesek lehetünk megalkotni számukra a csodás, mesébe illő, esztétikus mosolyt, mely funkcionalitásban is tökéletes. 
Szakembereink az összes eddigi tapasztalatukat, illetve szakmai tudásukat felhasználva, a legmodernebb eszközök segítségével végzik el kezeléseiket, teljesen személyre szabottan. Ennek kapcsán minden kezelés előtt egyénenként egy konzultáción kell részt venni, melyet majd egy teljeskörű tájékoztatás követ.

 

Fogászati klinika Budapest – teljeskörű tájékoztatás

Amennyiben fogászati kezelésre van szüksége, a Rosental fogászati klinika Budapest szívében minden kezelés előtt egy teljesközű tájékoztatást nyújt Páciense számára. 
Ezzel nem csak az a cél, hogy a Páciens részletes információkhoz jusson a kezelésével kapcsolatban, de a szakemberrel együtt találják meg a számára legkedvezőbb megoldást problémájára. Manapság már semmi ok az aggodalomra – a legtöbb fogászati eljárást ugyanis fájdalommentesen végzi el a legtöbb fogászati klinika Budapest városában is, mégis, szakembereink tisztában vannak vele, hogy amennyiben a Páciens tisztában van kezelésével, a stresszszintje, illetve az esetleges kezeléssel kapcsolatos félelmes is csökkeni fog. Ezentúl biztos lehet abban is, hogy nem fognak a kezelés után felmerülni rejtett költségek, így elégedetten tapasztalhatja meg ismét ragyogó mosolyát.

 

Fogászati klinika Budapest – megoldás minden fogászati problémára

A Rosental fogászati klinika Budapest szívében széleskörű szolgáltatásokat nyújt a legtöbb fogászati problémára – az esztétikai fogászattól kezdve egészen a szájsebészeten ás a fogászati implantációig, melyeket mind komplex ellátással nyújt Páciensei számára.

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy fogászati kezelésre van szüksége, keresse bizalommal fogászati klinikánkat Budapest városában, ahol biztos lehet a kezelés utáni ragyogó, egészséges mosolyában!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Implantációs műtét

Implantációs műtét

Manapság már a fogászati implantáció, illetve az implantációs műtét, az implantátum használata rutin eljárássá vált. Ezen kezelések célja, hogy a Páciens a számára használható, esztétikailag is...

Tovább
Fogpótlás Budapest

Fogpótlás Budapest

Az eredeti fogak elvesztését követően fontos a minél előbbi fogpótlás, nem csak esztétikai szempontból. A fogimplantátumokra rendkívüli szükség van az esztétikai fogászatban, ugyanis az állcsontok...

Tovább
Fájdalommentes fogpótlás

Fájdalommentes fogpótlás

Abban az esetben, ha elvesztettük eredeti fogainkat, fontos, hogy minél előbb gondoskodjunk azok pótlásáról. Alábbi cikkünkből tudjon meg Ön is mindent a fájdalommentes fogpótlás kapcsán.

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.