Mi határozza meg fogászati implantáció árakat? - Minden, amit tudnod kell az eljárásról!

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogászati implantáció árak

A fogászati implantátumok olyan orvosi eszközök, amelyeket sebészeti úton ültetnek be az állkapocsba, hogy helyreállítsák az egyén rágási képességét vagy megjelenését. Támogatják a mesterséges (hamis) fogakat, például koronákat, hidakat vagy fogsorokat. Ennek okán a fogászati implantáció árak az elvégzendő eljárások függvénye.

Fogászati implantáció árak

A fogászati implantáció árak kialakításához szükséges háttér

 

Ha sérülés vagy betegség miatt elveszítjük egy fogunkat, az olyan szövődményekkel járhat, mint a gyors csontvesztés, a beszédhibák vagy a rágási szokások megváltozása, ami kellemetlen érzést okoz. Az elvesztett fog pótlása fogászati implantátummal jelentősen javíthatja a páciens életminőségét és egészségi állapotát egyaránt.

 

A fogászati implantáció árak függvényeként érdemes tudni, hogy a fogászati implantátumrendszerek fogászati implantátum testből és fogászati implantátum felépítményből állnak, és tartalmazhatnak egy műcsonk rögzítő csavart is. A fogimplantátum testét műtéti úton az állcsontba helyezik be a foggyökér helyére. A fogászati implantátum felépítményét általában az ütköző rögzítőcsavarja rögzíti az implantátum testéhez, és az ínyen keresztül a szájba nyúlik, hogy megtámassza a rögzített műfogakat. Ez mind befolyásolja a fogászati implantáció árak kialakítását.

 

Javaslatok és fogászati implantáció árak konzultációja a betegek számára

 

A fogászati implantátum kiválasztása előtt beszéljen fogorvosainkkal a lehetséges előnyökről és kockázatokról, valamint arról, hogy az Ön esetében szükséges -e az implantációs beavatkozás.

 

Amit figyelembe kell venni a fogászati implantáció árak kialakítása és az eljárás során:

 • Az Ön általános egészségi állapota fontos tényező annak meghatározásában, hogy Ön megfelelő jelölt-e fogászati implantátum beültetésére, mennyi ideig tart a gyógyulás, és mennyi ideig maradhat a helyén az implantátum.
   
 • Kérdezze meg fogászati kezelőorvosát, hogy milyen márkájú és modellű fogászati implantátumrendszert használ, és őrizze meg ezeket az információkat nyilvántartása céljából.
   
 • A dohányzás befolyásolhatja a gyógyulási folyamatot és csökkentheti az implantátum hosszú távú sikerességét.
   
 • Az implantátum testének gyógyulási folyamata több hónapig vagy tovább is tarthat, ezalatt az idő alatt általában egy ideiglenes műcsonk van a fog helyén.

 

A fogászati implantáció árak összegét, ezek a dolgok mind befolyásolhatják.

 

A fogbeültetés után ezekre a dolgokra kell odafigyelni:

 • Gondosan kövesse a fogorvosától kapott szájhigiéniai utasításokat. Az implantátum és a környező fogak rendszeres tisztítása nagyon fontos az implantátum hosszú távú sikeréhez.
 • Rendszeres látogatások ütemezése fogorvosánál.
 • Ha az implantátum meglazul vagy fájdalmas, azonnal értesítse fogorvosát.


Mi határozza meg a fogászati implantáció árakat? 

A fogászati implantáció során egy olyan sebészeti eljárást végeznek el kezelőorvosaink, amik nem csak működőképességét, de esztétikáját is javítják fogsorának. Mivel az eljárás során, nem csak egy fogat, de akár egy egész fogsort lehet pótolni, a fogászati implantáció árak is függnek a pótolni kívánt fogak darabszámától.

 

A fogászati implantációs sebészeti eljárás során, úgynevezett műgyökeret ültetnek be az állcsontba csavarmentesen, hogy felgyorsítsák a folyamatot. 

 

A fogászati implantáció árak legfőbb meghatározói közé tartoznak még az esetleges anyaghasználatok is. Magát az implantátumot ötvözetlen titánból készítik, ami egy biokompatibilis anyag, tehát a szervezet nem löki ki magából. Az olcsóbb kategóriába tartoznak a fém-kerámia implantátumok, de lehet igényelni cirkonból készültet is, ami viszont erősebb anyag révén, magasabb árat is képvisel, ha a fogászati implantáció árak kialakításánál ezzel számolunk.

 

Fogászati implantáció árak a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban


A Rosental Fogászatnál biztosítjuk az Ön számára a tökéletes fogsor kivitelezését személyre szabott árainkkal, hogy a fogászati implantáció árak teljesen igényeihez legyenek szabva! 

 

Foghiány esetén ne hezitáljon, kérjen minél előbb időpontot ingyenes szakorvosi konzultációra! Magasan képzett orvosaink a legkorszerűbb technológiákkal segítenek fogászati problémáján! Az eljárások árairól IDE kattintva talál bővebb információt!

 

 

Kapcsolatfelvétel


 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.