Mi alapján alakulnak a fogászati árak Buda rendelőjében? | Rosental

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogászati árak Buda

A különböző fogászati kezelések költségei akár nagy mértékben is eltérhetnek egymástól, és az is eltérő, hogy melyik rendelő milyen költségekkel dolgozik. Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy nálunk, a Rosental Fogászati Magánrendelőben milyen árkategóriákkal találkozhat, valamint, hogy a fogászati árak Budán a Rosental rendelőjében mi alapján alakulnak.

Fogászati árak Buda

Fogászati árak Buda – mi határozza meg?

A fogászati árak Buda legtöbb magánrendelőjében alapvetően két dolog függvényében alakulnak. Az egyik, a kezelések során felhasznált anyagok, mind az érzéstelenítő, a tömőanyag, vagy az az anyag, amiből a pótlás készül. Emellett az is befolyásolhatja a kezelés költségének alakulását, hogy a beavatkozás során milyen technológiákra, milyen eszközökre van szükség.

A Rosental rendelőjében elérhetőek a fogászati árak Buda arányaihoz mérten

Bár első ránézésre egyes beavatkozások költsége talán magasnak tűnik, mindenképpen figyelembe kell venni, hogy mennyire végleges megoldásról is van szó. Azonban általánosságban elmondható, hogy nálunk a fogászati árak Buda legtöbb magánrendelőjével ellentétben elérhetőek, megfizethetőek, cserébe pedig magas színvonalú ellátásban részesülnek a páciensek.
Azonban fontos kiemelni, hogy bár az egyes kezelések árai megtalálhatóak egy táblázatba gyűjtve, minden páciensünk esetében egyéni kezelési tervet készítünk, hogy betegeink minden esetben a nekik leginkább megfelelő megoldást választhassák. A különböző beavatkozások költségei ezért aztán eltérhetnek egymástól, és személyenként is különbözhetnek.

Fogászati árak Buda – árpéldák a Rosental Fogászati Magánrendelő esetében

Természetesen a honlapunkon részletes megtalálni a különböző kezelések költségeit, hogy könnyebb legyen az összetettebb beavatkozások árait átlátni, mutatunkk konkrét példát arra, hogyan alakulnak a fogászati árak budai rendelőnkben.

Amennyiben egy fog pótlására van szüksége, amit csak részben szükséges pótolni, akkor fogkoronát javaslunk felhelyezni fogára. Ennek költsége árpéldánkon keresztül a következő: 

  • 1 x Panoráma röntgen: 10 000 HUF
  • 1 x Gyökérkezelés: 15 000 HUF
  • 1 x Cirkon-kerámia korona: 80 000 HUF

vagy 

  • 1 x Panoráma röntgen: 10 000 HUF
  • 1 x Gyökérkezelés: 15 000 HUF
  • 1 x Fém-kerámia korona: 55 000 HUF

 

  • Fogkorona árak egy fog pótlása esetén Cirkon-kerámia koronával: 105 000 HUF
  • Fogkorona árak egy fog pótlása esetén Fém-kerámia koronával: 80 000 HUF

Így tehát láthatja, hogy a fogkorona behelyezésekor nem csak magával az anyag költségével szükséges számolni, hanem a hozzátartozó kezelésekkel, lépésekkel egyaránt. Természetesen a kezelési tervben minden esetben részletesen kifejtjük ezeket a költségeket, így rejtett díjakra nem kell számítania! 

Részletes árlistánkat megtalálhatja Árak és Garancia menüpontunkban.

Ha pedig személyre szabott árainkra kíváncsi, kérjen időpontot rendelőnkbe, és kollégáink segítenek Önnek összeállítani részletes kezelési tervét.

 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.