Fémmentes fogpótlások | Rosental Fogászat

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fémmentes fogpótlás

A fémmentes fogpótlás egyre népszerűbb, hiszen biztonságos anyagokat használhatunk a fog vagy a fogak pótlására, amelyek nem okoznak allergiás reakciót, tökéletesen illeszkednek, és élethűek. Milyen lehetőséget nyújtunk a fémmentes fogpótlás terén a Rosental Fogászatán? A következőkből kiderül!

Fémmentes fogpótlás

Fémmentes fogpótlás: Milyen esetekben ajánlott? 

Fémmentes fogpótlás történhet akár egy vagy több fog esetén, hiszen akár koronát, foghidat vagy fogimplantátumot is használhatunk. Akár foghiány pótlása, akár esztétikai megfontolásból, vagy sérült fog miatt készítettünk fémmentes fogpótlást, bármely megoldást egyedileg segítünk Önnek meghatározni, hogy az a legélhetőbb és természetesebb hatást keltse. 

 

Fémmentes fogpótlás: Milyen előnyei vannak? 

A fémmentes fogpótlásnak számos előnye van, hiszen gondoljunk csak bele, fémallergia esetén sem kell aggódnunk, hogy bármilyen allergén reakciót vált ki szervezetünkből a fogpótlás, legyen az fogkorona vagy fogimplantátum. A fémmentes fogpótlás további előnye közé tartozik, hogy a pótlásra kerülő fog vagy fogak sokkal természetesebbnek hatnak már színükből és anyagukból adódóan is. 

 

Milyen fémmentes fogpótlási anyagok állnak rendelkezéseinkre?  

A Rosental Fogászatán a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, legyen az bármely fémmentes fogpótlási technika. Fogkoronák és foghidak esetén általában porcelánból készül a fogpótlás, még az elől lévő fogaknál cirkónium vázú fogkoronát használunk. Fémmentes fogpótlás fogimplantátumnál egyaránt lehetséges, hiszen ebben az esetben a beültetett implantátumok ötvözetlen titánból készülnek, amelyeket nagyobb mértékben képes a szervezet befogadni, ezzel fix fogpótlás alapot adva. 

 

Fémmentes fogpótlás: Teljesen személyre szabottan

A fémmentes fogpótlás alapja elsősorban, hogy felmérjük a páciens fogainak állapotát. Egy alapos fogászati diagnosztika és vizsgálat után tudunk teljes képet kapni, pontosan milyen fogászati kezelésekre lesz szükség az adott páciens esetén és milyen lehetőségeink vannak a fémmentes fogpótlás terén. Amennyiben egy vagy több foghiányról beszélünk, úgy lehetőségként felajánljuk a páciensnek az összes fogpótlási lehetőséget, tehát a fogkoronát, a foghidat és a fogimplantátumot. Ezután egy kezelési tervben összefoglalva árakkal feltüntetve együtt a pácienssel meghatározzuk a kezelés formáját és menetét. Így Önnek nem kell tartania semmilyen rejtett költségtől, mivel előre láthatja pontosan a teljes kezelés költségét, a felhasznált anyagokat és a kezelések menetét. 

 

Amennyiben Ön is szeretné hiányzó vagy sérült fogát fémmentes fogpótlással pótolni, keress fel rendelőnket és segítünk! Kérjen időpontot a lenti űrlap kitöltésével: 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.