fémmentes fogkorona, fémmentes fogkorona cirkónium, cirkónium fémmentes fogkorona, fémmentes korona, cirkónium korona

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fémmentes fogkorona – A Cirkónium előnyei

Az életünk során mindenki fogai idővel kopnak és elszíneződnek. Az öregedés velejárója, hogy egyre kevésbé vagyunk elégedettek mosolyunkkal. Ugyanakkor a fémmentes fogkorona segítségével visszanyerhetjük ragyogó mosolyunkat és megjelenésünk fiatalosabb lehet.

Fémmentes fogkorona – A Cirkónium előnyei

Miért éppen cirkónium fémmentes fogkorona?


A cirkónium fémmentes fogkorona olyan fogpótlás, ami természetes hatású, és esztétikus eredményt nyújt. Az előnyei között szerepel, hogy a fémmentes jellege miatt nem okoz kellemetlen reakciókat. A Rosental rendelőjében készített cirkónium fémmentes fogkorona a legmodernebb technológia segítségével készül, hogy tökéletesen illeszkedjen az előkészített fogra. Az anyaga rendkívül erős és terhelés esetén is megbízható, így a fémmentes fogkorona alkalmas hidak és rágófogak pótlására is. A fogorvosok minden fogpótlás előtt személyre szabott előkészítést végeznek, ezáltal elkerülhető az ínygyulladás és a fémvázas koronákra jellemző szürke ínyszél is.

 


A cirkónium fémmentes fogkorona tulajdonságai

 

A cirkónium fémmentes fogkorona anyaga cirkónium-dioxid, ami teljesen fémmentes és természetes anyag. Ebben különbözik a hagyományos fém-kerámia fogpótlásoktól, hogy a cirkonium-dioxid nagyobb fényáteresztő képességgel rendelkezik. Ezen felül a cirkon korona nem vezeti a hőt, tehát nem okoz hideg vagy meleg túlérzékenységet, amit a hagyományos fémvázas koronák gyakran okoznak. Emellett a fémmentes fogkorona nem vezeti az elektromosságot, így elkerülhető a fémes ízérzet a szájban.

 

Amennyiben Ön is elgondolkozott a fémmentes fogkorona beépítésén, keresse fel rendelőnket és az első ingyenes konzultáció keretein belül, fogorvosaink feltárják személyreszabott lehetőségeit!

 

Kapcsolatfelvétel


 

 

Hogyan készül a cirkónium fémmentes fogkorona?

 

A cirkónium fémmentes fogkorona elkészítése fájdalommentes helyi érzéstelenítésben történik. Először a fogorvos előkészíti a fogat, majd megtörténik a lenyomatvétel. Az elkészült fogpótlást általában néhány napon belül elkészíti a fogtechnikus, majd bepróbálásra kerül. Ha minden rendben van, a fogorvos rögzíti a koronát.

A fogorvosok minden esetben ideiglenes fogpótlással látják el az előkészített fogat, így a páciens sosem marad fog nélkül az elkészülés idejére. Ezen kívül a cirkon korona rögzítése előtt a fogínyt lézerrel kezelik, hogy a rögzítés baktériummentes felületen történjen. Ezzel a módszerrel az elkészült fogpótlás hosszú ideig tartó használattal bír, a megfelelő fogápolás mellett!

 


Válassza a minőséget a Rosental Fogászatnál!

 

Az esztétikus fogpótlás terén kérjen segítséget és támogatást nemzetközileg is elismert, magasan képzett esztétikai fogorvosainktól! Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjaival Ön is biztonságban érezheti magát. Személyes szaktudásukkal és naprakészségükkel az Ön rendelkezésére állnak, gondoskodnak a tökéletes eredményről és minden figyelmüket Önnek szentelik.

 

Kapcsolatfelvétel

 

 

Fémmentes fogkorona ára 

 

A fémmentes fogkorona ára fontos szempont lehet a páciensek számára, de fontos, hogy olyan fogorvost vagy klinikát válasszanak, amely megbízható, és elnyeri a bizalmukat. A Rosental Fogászata minőségi anyagokkal, modern technológiával és szaktudással várja a pácienseit.

Személyre szabott kezelési tervvel és gondoskodással segítenek Önnek a ragyogó mosoly elérésében. Legyen bátor és tegye a mosolyát a középpontba!

Az árakról bővebben itt olvashat, de az első konzultáció során fogorvosaink egyedi ajánlatot kínálnak Önnek, a szükséges eljárások megállapítását követően!
 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.