Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fájdalommentes fogpótlás

Abban az esetben, ha elvesztettük eredeti fogainkat, fontos, hogy minél előbb gondoskodjunk azok pótlásáról. Alábbi cikkünkből tudjon meg Ön is mindent a fájdalommentes fogpótlás kapcsán.

Fájdalommentes fogpótlás

A fájdalommentes fogpótlás egyre népszerűbbnek számít. Ennek oka, hogy ma már, csakúgy, mint a legtöbb fogászati probléma kezeléséhez, ehhez is biztonságos alapanyagokat használnak a szükséges fog vagy fogak pótlására, így biztos lehet benne a Páciens, hogy nem fog a kezeléssel kapcsolatban allergiás reakciót tapasztalni, illetve, hogy pótolt fogai tökéletesen illeszkednek, élethűek lesznek. 
A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ is számos lehetőséget biztosít fájdalommentes fogpótlásra.

 

Mikor ajánlott a fájdalommentes fogpótlás?

A fájdalommentes fogpótlás egy, de akár több fog esetében is ajánlott, ugyanis fogimplantátumot, foghidat, de akár koronát is használhatunk kapcsán. Nem számít, hogy a kezelés egy sérült fog végett történik majd meg, vagy csupán esztétikai megfontolású, a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ mindkét esetben segít az Önnek legmegfelelőbb és legtermészetesebb kezelést biztosítani egy fájdalommentes fogpótlás kapcsán.

 

Fájdalommentes fogpótlás – milyen anyagokkal történik meg?

Fogászati rendelőnkben a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, legyen az bármilyen jellegű fájdalommentes fogpótlás. Abban az esetben, ha elől történik meg a fogpótlás, akkor cirkónium vázú fogkoronát használunk, még a fogkoronák és foghidak általában porcelánból készülnek. Fogimplantátumnál szintén lehetséges a fájdalommentes fogpótlás – ebben az esetben az implantátum ötvözetlen titánból készül, melyet könnyedén képes lesz majd a szervezet befogadni, ezzel is biztosítva egy fix alapot a fogpótláshoz.

 

Miért döntsön a fájdalommentes fogpótlás mellett?

A fájdalommentes fogpótlás számos előnnyel járhat. Elsődleges szempont ilyenkor, hogy esetében a fémallergia kapcsán sem vált ki a Páciensek szervezeténél allergiás reakciót sem a fogkorona, sem a fogimplantátum. Mindemellett pedig a pótlásra kerülő fog természetesnek hat mind színükből, mind anyagukból adódóan.

 

A fájdalommentes fogpótlás egyénre szabott

A fájdalommentes fogpótlás teljes mértékben személyre szabott, ugyanis előzetesen felmérik a szakemberek a Páciens fogainak állapotát, majd az alapos diagnosztikát követően, egy vizsgálat során mindkét fél teljes képet fog kapni a megfelelő kezelésről, arról, hogy milyen lehetőségek merülhetnek fel a probléma kapcsán. Amikor már egy biztos kép kialakult, hogy pontosan milyen fogászati kezelésre lesz szükség, a Páciens számára az összes fogpótlásra lehetősége van – fogimplantátumra, foghídra, valamint fogkoronára. Ezután meghatározza a szakember a kezelési tervet, valamint a Pácienssel közösen a kezelés menetét, annak formáját. 
A teljeskörű tájékoztatásnak hála Önnek nem kell tartania rejtett költségektől, ugyanis ismerni fogja mind a felhasznált anyagokat, mind a kezelés költségét, illetve magát a kezelés menetét.

Amennyiben tehát úgy érzi, hogy Ön is szeretné pótoltatni hiányzó vagy sérült fogait, keresse rendelőnket bizalommal a fájdalommentes fogpótlás kapcsán!
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Implantációs műtét

Implantációs műtét

Manapság már a fogászati implantáció, illetve az implantációs műtét, az implantátum használata rutin eljárássá vált. Ezen kezelések célja, hogy a Páciens a számára használható, esztétikailag is...

Tovább
Fogpótlás Budapest

Fogpótlás Budapest

Az eredeti fogak elvesztését követően fontos a minél előbbi fogpótlás, nem csak esztétikai szempontból. A fogimplantátumokra rendkívüli szükség van az esztétikai fogászatban, ugyanis az állcsontok...

Tovább
Fogászati klinika Budapesten

Fogászati klinika Budapesten

Fogászati klinikánk Budapest zöldövezetében Újbudán, exkluzív környezettel kínál megoldást a legkülönbözőbb fogászati problémákra, hogy tökéletes mosolya ne csupán egy álom maradjon!

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.