Esztétikus tömés budai fogászatunkon | Rosental

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Esztétikus tömés Budán

Mindenki találkozott már a lyukas fog problémájával, ez a probléma a felnőtt lakosság jelentős részét érinti. Ezt már elég hosszú ideje úgy kezelik, hogy betömik a lyukat, ám míg néhány évtizede ehhez főként fémet használtak, ma már egyes anyagoknak köszönhetően teljesen észrevehetetlenek a tömések. Önt is érinti a probléma? Jöjjön hozzánk a Rosental Fogászati Magánrendelőbe, és az esztétikus tömés Buda egyik legbarátságosabb rendelőjében kerül behelyezésre!

Esztétikus tömés Budán

Esztétikus tömés budai rendelőnkben, a Rosental Fogászaton

Ahhoz, hogy pácienseink a lehető leginkább elégedettek legyenek, elengedhetetlen a magas színvonalú ellátás. Ebben segítik orvosainkat a legkorszerűbb berendezések és legjobb minőségű anyagok – egy esztétikus tömés Buda eme rendelőjében hosszú évekig ki fog tartani, sőt, egyes esetekben erősebben és tartósabbak, mint a saját fogak.

 

Esztétikus tömés Buda: Mi ez pontosan?

A fogszuvasodás egy nagyon gyakori, már-már kikerülhetetlen probléma. Ha időben észreveszik és kezelik, akár még vissza is fordítható, de gyakoribb, hogy a kezdődő fogszuvasodásból egy lyukas fog lesz. Ilyenkor minél hamarabb felkeresni egy szakembert, aki kitisztítja és betömi a lyukas fogat. Ehhez alapvetően három féle tömőanyagot szoktak használni; amalgámot, ami egy fémötvözet (50% higany és 50% fémpor), és bár ez az egyik leggyakoribb tömőanyag, mi nem használjuk. Egy másik fém, amit még szokás ilyen célra használni, az az arany. A harmadik anyag, amit ehhez a művelethez használni szoktak az a kerámia, mely felveszi a fogak színét, egyáltalán nem üt el tőlük – ezért nevezik esztétikus tömésnek. Az esztétikus tömés Buda eme rendelőjében is az első számú megoldás, hogy az eredmény valóban megkülönböztethetetlen legyen a valódi fogaktól.

 

Esztétikus tömés Buda – mi történik, ha lyukas marad a fog?

Az esztétikus tömés budai rendelőnkben nem csupán szépészeti kérdés. Ha nem kezelik, a szuvas, majd lyukas fog előbb kellemetlen, később fájdalmas tünetekhez és komoly fogágybetegséghez vezet. De okozhat ínygyulladást is. Túl azon, hogy ezek fájdalmassá teszik a mindennapokat, különösen az étkezéseket, ha nem kezdenek semmit a lyukas foggal, az a fogak elvesztéséhez vezet.

 

Esztétikus tömés Buda legbarátságosabb rendelőjében – várjuk Önt is szeretettel!

Önnek is gondot okoz a fogszuvasodás? A fent leírtak miatt nem érdemes halogatni a kezelést, mert a probléma nem tűnik el, csak fájdalmasabbá válik. Épp ezért, amennyiben Önnek is szüksége lenne ilyesfajta fogászati ellátásra, forduljon hozzánk bizalommal!

Várjuk szeretettel a Rosental Fogászati Magánrendelőben!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Fogászati rendelő Budapest

Fogászati rendelő Budapest

Fogászati rendelő Budapesten, Újbuda szívében, csodás zöldövezeti környezetben? A Rosental Fogászata várja Kedves Pácienseit! Komplex fogászati ellátást biztosító központunkban magas szakmai tudással...

Tovább
A fogbeültetés menete

A fogbeültetés menete

A fogbeültetés egy modern fogászati eljárás, amely lehetővé teszi elveszített vagy károsodott fogak hatékony helyettesítését. A fogak hiánya vagy károsodása számos problémát okozhat, beleértve a...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Csütörtök 9:00 - 17:00

Péntek9:00 - 12:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.