Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Esztétikus tömés Budán

Mindenki találkozott már a lyukas fog problémájával, ez a probléma a felnőtt lakosság jelentős részét érinti. Ezt már elég hosszú ideje úgy kezelik, hogy betömik a lyukat, ám míg néhány évtizede ehhez főként fémet használtak, ma már egyes anyagoknak köszönhetően teljesen észrevehetetlenek a tömések. Önt is érinti a probléma? Jöjjön hozzánk a Rosental Fogászati Magánrendelőbe, és az esztétikus tömés Buda egyik legbarátságosabb rendelőjében kerül behelyezésre!

Esztétikus tömés Budán

Esztétikus tömés budai rendelőnkben, a Rosental Fogászaton

Ahhoz, hogy pácienseink a lehető leginkább elégedettek legyenek, elengedhetetlen a magas színvonalú ellátás. Ebben segítik orvosainkat a legkorszerűbb berendezések és legjobb minőségű anyagok – egy esztétikus tömés Buda eme rendelőjében hosszú évekig ki fog tartani, sőt, egyes esetekben erősebben és tartósabbak, mint a saját fogak.

 

Esztétikus tömés Buda: Mi ez pontosan?

A fogszuvasodás egy nagyon gyakori, már-már kikerülhetetlen probléma. Ha időben észreveszik és kezelik, akár még vissza is fordítható, de gyakoribb, hogy a kezdődő fogszuvasodásból egy lyukas fog lesz. Ilyenkor minél hamarabb felkeresni egy szakembert, aki kitisztítja és betömi a lyukas fogat. Ehhez alapvetően három féle tömőanyagot szoktak használni; amalgámot, ami egy fémötvözet (50% higany és 50% fémpor), és bár ez az egyik leggyakoribb tömőanyag, mi nem használjuk. Egy másik fém, amit még szokás ilyen célra használni, az az arany. A harmadik anyag, amit ehhez a művelethez használni szoktak az a kerámia, mely felveszi a fogak színét, egyáltalán nem üt el tőlük – ezért nevezik esztétikus tömésnek. Az esztétikus tömés Buda eme rendelőjében is az első számú megoldás, hogy az eredmény valóban megkülönböztethetetlen legyen a valódi fogaktól.

 

Esztétikus tömés Buda – mi történik, ha lyukas marad a fog?

Az esztétikus tömés budai rendelőnkben nem csupán szépészeti kérdés. Ha nem kezelik, a szuvas, majd lyukas fog előbb kellemetlen, később fájdalmas tünetekhez és komoly fogágybetegséghez vezet. De okozhat ínygyulladást is. Túl azon, hogy ezek fájdalmassá teszik a mindennapokat, különösen az étkezéseket, ha nem kezdenek semmit a lyukas foggal, az a fogak elvesztéséhez vezet.

 

Esztétikus tömés Buda legbarátságosabb rendelőjében – várjuk Önt is szeretettel!

Önnek is gondot okoz a fogszuvasodás? A fent leírtak miatt nem érdemes halogatni a kezelést, mert a probléma nem tűnik el, csak fájdalmasabbá válik. Épp ezért, amennyiben Önnek is szüksége lenne ilyesfajta fogászati ellátásra, forduljon hozzánk bizalommal!

Várjuk szeretettel a Rosental Fogászati Magánrendelőben!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Implantációs műtét

Implantációs műtét

Manapság már a fogászati implantáció, illetve az implantációs műtét, az implantátum használata rutin eljárássá vált. Ezen kezelések célja, hogy a Páciens a számára használható, esztétikailag is...

Tovább
Fogpótlás Budapest

Fogpótlás Budapest

Az eredeti fogak elvesztését követően fontos a minél előbbi fogpótlás, nem csak esztétikai szempontból. A fogimplantátumokra rendkívüli szükség van az esztétikai fogászatban, ugyanis az állcsontok...

Tovább
Fogászati klinika Budapesten

Fogászati klinika Budapesten

Fogászati klinikánk Budapest zöldövezetében Újbudán, exkluzív környezettel kínál megoldást a legkülönbözőbb fogászati problémákra, hogy tökéletes mosolya ne csupán egy álom maradjon!

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.