dentálhigiéniai kezelések Budapest fogfehérítés fogkőeltávolítás Budapest dentálhigiénia

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Dentálhigiéniai kezelések Budapest

Az esztétikus és egészséges mosoly eléréséhez néha dentálhigiéniai kezelésekre van szükség, és budapesti rendelőnkben a dentálhigiénia kezelések napjainkban már szinte minden fogászati kezelés szerves részét képezik.

Dentálhigiéniai kezelések Budapest

Fogkőeltávolítás – Dentálhigiéniai kezelések budapesti fogászatunkon


A fogkőeltávolítás egy egyszerű, mégis rendkívül fontos fogászati beavatkozás, amelynek jelentőségét gyakran alábecsülik. Egy fogkőeltávolítás mindössze egy órát vesz igénybe, és érdemes fél évente legalább egyszer ellátogatni rendelőnkbe, hogy megőrizze fogai és fogínye egészségét hosszú távon.


Dentálhigiéniai kezelések budapesti fogászatunkon egyik leggyakoribb eljárása a fogkő eltávolítás. A fogkő eltávolítás során a lerakódott fogkövet távolítjuk el, amely negatívan befolyásolhatja fogai szépségét, kellemetlen leheletet, gyulladást, fogágybetegséget és fogvesztést is okozhat. A kezelés előtt mindig egy személyes konzultáció és fogászati szűrés előzi meg, ahol tájékoztatjuk Önt az eljárás menetéről. Emellett szájhigiéniás tanácsadást is biztosítunk, hogy megismerhesse a helyes fogmosási technikákat.

 

Dentálhigiéniai kezelések Budapest frekventált területén a Rosental Fogászatán, egy gombnyomásos időpontfoglalással! Töltse ki az alábbi űrlapot, és látogasson el hozzánk egy dentálhigiéniás kezelésre, hogy mosolya minden eddiginél szebb legyen!

Kapcsolatfelvétel

 

 

Professzionális dentálhigiéniai kezelések Budapesten a Rosental Fogászaton

 

A fogkőeltávolítást ultrahangos homokfúvással végezzük, amely segítségével az íny feletti és alatti fogköveket hatékonyan távolítjuk el. A kezelés után azonnal folytathatja az étkezést. A fogkőeltávolítás nem fájdalmas, de némi érzékenység előfordulhat. Az érzékenység mértéke a fogágy egészségétől is függ, de igény esetén van lehetőség érzéstelenítésre.


A kezelést követően a fogak felszínét körkefével felpolírozzuk, hogy megakadályozzuk a fogkő visszatérését. Ezt nevezzük polírozásnak. Ha szükséges, a fogak felszínét nagynyomású por-víz-levegő keverékével is átfújjuk, hogy eltávolítsuk a makacs elszíneződéseket.

 

Az eredmény: természetes ragyogású, tiszta és egészséges fogak.

 

 

Homokfúvásos eljárású dentálhigiéniai kezelések Budapest magánorvosi rendelőjében

 

A homokfúvás, vagy air-brush kezelés egy olyan módszer, amely segít eltávolítani a fogakra felrakódott elszíneződéseket, amelyeket nem lehet könnyen eltávolítani más módszerekkel. A homokfúvásos módszert gyakran alkalmazzuk dentálhigiéniai kezelésekben budapesti fogászatunkon. A dohányzás, kávé, tea, vörösbor, és egyéb fogyasztások okozhatnak elszíneződéseket a fogakon. A homokfúvás segítségével a fogorvosok sima és fehérebb fogakat varázsolhatnak a páciensek számára!

 

A homokfúvás során a fogakra apró szemcséjű homokport fújnak nagy nyomású vízsugárral, ami eltávolítja a nehezen elérhető elszíneződéseket. A kezelés rendszerint fájdalommentes, és az eredmény ragyogó, fehér fogak. A kezelés során egy kis védőfelszerelés viselése ajánlott mind az orvos, mind a páciens számára.

 

A dentálhigiéniai kezelések Budapesten napjainkban szerves részét képezik a fogászati ellátásnak, és a Rosental Rendelőjében kiváló minőségben érhető el. Ha érdekli valamely a dentálhigiéniai kezelések közül, keresse fel rendelőnket, és segítünk elérni a ragyogó mosolyt!

Kapcsolatfelvétel

 

Ragyogó fogak fogfehérítéssel – Dentálhigiéniai kezelések budapesti Fogászatunkon

 

Egy csillogóan fehér mosoly hozzájárulhat a magabiztosság növeléséhez és vonzó megjelenéshez. A fogfehérítés egy hatékony módja annak, hogy elérjük ezt a célt. Bárki 18 éves kortól feljebb elvégezheti ezt a kezelést, és évente megismételhető. Sőt, erős dohányosoknak vagy a kávé megrögzött rajongóinak is kifejezetten ajánlott!

 

A fogfehérítés folyamata:

 

•    A fogfehérítést egyetlen kezelési időpont alatt végezzük el.
•    Minden esetben fogkőeltávolítás és polírozás előzi meg a kezelést, mivel tiszta fogakon fejti ki a fehérítő anyag a legjobb hatást.
•    A fehérítő gél a fogak mikroszkopikus réseiben lévő elszíneződéseket fehéríti ki, amiket más módszerekkel nehéz eltávolítani.
•    A zseléből felszabaduló oxigén a fehérítést végzi.
•    A kezelés során ritkán fordul elő ínyvérzés vagy fájdalom, de fognyaki érzékenység előfordulhat.

 


Dentálhigiéniai kezelések Budapest Rosental Fogászat – Mire figyelj kezelés után?

 

Miután elvégezték a fogfehérítést és a dentálhigiénia kezelések budapesti Fogászatunkon minden eljárásnak már vége, fontos néhány dolgot figyelembe venni, hogy hosszú ideig élvezhessük a fehér mosoly előnyeit. Íme néhány hasznos tudnivaló:


•    Kerülni kell a színező ételeket és italokat: Legalább 1-2 hétig érdemes elkerülni a színező ételek és italok fogyasztását, például kólát, kávét, zöldteát, vörösbort stb., mivel ezek visszaszínezhetik a fogakat.

•    Dohányzás elkerülése: A dohányzás is hozzájárulhat a fogak elszíneződéséhez, ezért érdemes ezt is kerülni a fogfehérítés után.

•    Világos termékek és fluoridos fogkrém használata: A fehér fogak megőrzése érdekében érdemes világos fogápolási termékeket használni, valamint fluoridos fogkrémet alkalmazni.

•    Fogfehérítés időtartama: A kezelés általában 1,5-2 órát vesz igénybe, így ezt is érdemes szem előtt tartani.

 

Ezek az egyszerű intézkedések segítenek abban, hogy a fogfehérítés utáni eredmény hosszú ideig megmaradjon, és Ön élvezhesse a ragyogó mosoly előnyeit.

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.