Esztétikai fogászat | Esztétikus mosoly | Rosental Fogászati Központ

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászatot keres? A Rosental Fogászati rendelőjében elhivatott fogorvosok dolgoznak, akik nem csak esztétikus, de egészséges mosolyt is varázsolnak Önnek! 

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat Budapest szívében

Esztétikai fogászatunk Újbudán, csodás zöldövezetben, exkluzív környezetben található meg a 1121 Budapest, Bencés utca 32. címen, ahol ingyenes parkolóval várjuk az autóval érkező pácienseinket. Azok pedig, akik tömegközlekedéssel érkeznek könnyedén megközelíthetik rendelőnket a Kelenvölgy-Péterhegy buszmegállótól csupán egy perc sétával. Esztétikai fogászatunk nyitvatartási ideje pedig lehetőséget ad azoknak is, akik nem szeretnének szabadságot kivenni fogászati kezelésük miatt, hiszen reggel 8 órától, este 8 óráig várjuk kedves pácienseinket. 

 

Esztétikai fogászat: Az azonnali tökéletes mosolyért

Esztétikai fogászatunkon komplex és egyénre szabott megoldásokat kínálunk, így, ha Ön azonnal megváltoztatná mosolyát, akkor a legjobb lehetőség erre az általunk alkalmazott kerámia héjak. A kerámia héjakkal azonnali változást érhetünk el mosolyán. Nem hiába ez az egyik kedvenc esztétikai fogászati kezelése a hollywoodi sztároknak is. Az első fogakon alkalmazva a kisebb törések, formabéli vagy színbéli elváltozásokat azonnal helyre tudjuk hozni. 

 

Esztétikai fogászat: A fehér fogakért

Esztétikai fogászatunkon rendelői fogfehérítéssel is foglalkozunk, amellyel mosolyát újra ragyogóan fehérré varázsolhatjuk. Manapság egyre nagyobb jelentősége van a fogaknak, hiszen egy szép, esztétikus és fehér mosoly magabiztosságot ad viselőjének, így vonzó lesz mások szemében is. Ha olyan fogfehérítő módszert keres, amely nem roncsolja a fogzománcot, sem a fogínyt, mégis árnyalatokkal szebb fogakat eredményez, akkor válassza a Rosental rendelőjét! 

Fogfehérítésünkről még több részletet az alábbi linkre kattintva tudhat meg: Fogfehérítés!

 

Esztétikai fogászat: Mosoly, ahogy elképzelte

A Rosental rendelőjében esztétikai fogászatunkon belül a fentieken túl komplexebb megoldásokat is biztosítunk pácienseinknek. Ez azt jelenti, hogy mosolytervezéssel is foglalkozunk, amely során lépésről lépésre teljes egészében megvalósítjuk Önnek azt a mosolyt, amelyre mindig is álmodott. Mosolytervezésünk során az alapos szűrővizsgálatok és fogászati diagnosztika után megtervezzük a teljes kezelési terv menetét, amelyben meghatározzuk mikor, milyen kezelésre kell jönnie. A mosolytervezésben lehet szó akár fogászati implantációról, csontpótlásról vagy bármilyen fogpótlási eljárásról egyaránt. A lényeg a személyre szabottság. 

Tudjon meg többet mosolytervezésünkről az alábbi linkre kattintva: Mosolytervezés Budapest

 

Ha pedig szeretné igénybe venni esztétikai fogászatunk kezeléseit, akkor kérjen időpontot rendelőnkbe a lenti űrlap kitöltésével: 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.