Komplex fogászati kezelések | Rosental Fogászat Budapest

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Komplex fogászat

Rosental komplex fogászati rendelő, ahol megvalósítjuk álmai mosolyát. Egészséges és esztétikus mosoly komplex fogászati kezeléseinkkel. 

Komplex fogászat

Komplex fogászat Budapesten 

A Rosental komplex fogászati magánrendelője Újbudán található meg, csodás zöldövezetben, ahol a legmodernebb eszközökkel és szakértő kollégáinkkal várjuk pácienseinket. Rendelőnk exkluzív megjelenése és felszereltsége tökéletesen biztosítja pácienseink kényelmét és lehetővé tesszük számukra, hogy olyan mosolyt varázsoljunk, amelyre mindig is vágytak. Komplex fogászati rendelőnk könnyen megközelíthető helyen van, érkezzen akár tömegközlekedéssel, akár autóval. 

 

Komplex fogászat az egészséges mosolyért

Komplex fogászatunkon szakorvosaink a magas szakmai tudás és a szakma szeretete mellett folyamatosan azon vannak, hogy a Rosental pácienseinek újra egészségessé varázsolják mosolyát. Kollégáink bármely fogászati problémát hatékonyan képesek kezelni, legyen az fogszuvasodás, fogágybetegség, vagy akár csontsorvadás. Mivel komplex fogászatunkon minden eszköz adott ezek kezelésére, így jelentkezzen bátran rendelőnkbe, hogy visszanyerhesse magabiztos mosolyát. 

 

Komplex fogászat többféle lehetőséggel

A Rosental komplex fogászatán kifejezetten szeretjük a kihívásokat, és az olyan eseteket, ahol többféle kezelést kell alkalmaznunk ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes lehessen. Éppen ezért a legjobb minőségű anyagokkal és a legújabb technológiákkal dolgozunk fogászati magánrendelőnkben. Fogorvosaink a szájsebészeti kezelések és a fogászati implantáció kiemelkedő szakemberei, így nem csak fogai egészségét, de esztétikáját is visszaadják. 

Komplex fogászat rejtett költségek nélkül 

Mivel komplex fogászati kezeléseink többféle kezelési lépésből állnak, biztosan felmerült Önben, hogy ez bizony rengeteg járulékos költséggel járhat. Rendelőnkben azonban nem kell tartania attól, hogy rejtett költségekkel fog találkozni, hiszen kezelési tervünkben előre meghatározzuk Önnek nem csak a kezelések menetét, de azok árát is. Feltüntetjük emellett az összes kezelési és anyagbéli lehetőséget is, így végső soron Ön dönti el, melyiket választja. Ha szeretne megbízható komplex fogászatot, akkor válassza a Rosental fogászati magánrendelőjét! 

 

Mi valóban megvalósítjuk álmai mosolyát! Kérjen időpontot rendelőnkbe komplex fogászati kezeléseinkre az alábbi űrlap kitöltésével: 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.