Fogászati Klinika Budapesten | Rosental

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogászati klinika

Rosental fogászati klinika, a komplex megoldások és legújabb technikák rendelője. Legyen bármely fogászati problémája komplex kezeléseinkkel a probléma gyökerét megtaláljuk és megoldjuk!

Fogászati klinika

Fogászati klinika: mindig biztonságban mosolya

Fogászati klinikai eljárásaink már komolyabb fogászati problémák kezelésére alkalmasak, amelyek nagyobb odafigyelést és koncentrációt is igényelnek. Egy gyulladt fog esetén ahhoz, hogy megmentsük elengedhetetlen a szakértelem és a csúcsminőségű eszközök. Fogászati klinikánkban azonban a legmodernebb eszközök mellett, szakorvosaink a legmagasabb szintű tudással segítenek Önnek és fogainak. Akár gyökérkezelésről, bölcsességfog fájdalomról, cisztákról van szó, a Rosental fogászati klinikáján biztosíthatjuk arról, hogy a legjobb kezelésben részesülhet. 

 

Fogászati klinika: csakis fájdalommentesen

Tudjuk, hogy különösen a nagyobb fogászati beavatkozások meglehetősen rémisztőek lehetnek, azonban fogászati klinikánkon nem kell félnie. Szakértő fogorvosaink a legmodernebb eszközöket és berendezéseket használva, a lehető legfájdalommentesebb módon végzik el a fogászati kezeléseket. Fogászati klinikánkon szájsebészeti specialistánk tapasztalata és szakmai tudása a biztosíték arra, hogy nem kell tartania még a foghúzástól sem! Rendelőnkben minden eszköz megvan arra, hogy a komplikáltabb beavatkozásokat is elvégezzük, így a szájsebészeti úton eltávolított fogkivonások, majd azok utógondozása egyaránt lehetséges fogászati klinikánkon. 

Jöjjön el Ön is rendelőnkbe és biztosítjuk Önt fájdalommentes fogászati kezeléseinkről! 

Kapcsolatfelvétel

 

Fogászati klinika: bármely fogászati problémára

A Rosental fogászati klinikáján minden összetettebb fogászati problémára megoldást tudunk nyújtani, legyen szó akár ciszta eltávolításáról, fogkivonásról, csontpótlásról, fogbeültetésről vagy fogágybetegségekről. Rendelőnkben komplex eljárásokkal is pácienseink rendelkezésére állunk, ezzel biztosítva azt, hogy mindent egy helyen elvégeztethetnek. 

Forduljon fogászati klinikánkhoz bizalommal: Kérjen időpontot rendelőnkbe

 

Fogászati klinika: Újbuda zöldövezetében

A Rosental Fogászata és fogászati klinikája Budapesten, pontosabban Újbuda központjában található.
Fogászatunkat exkluzív megjelenése mellett, csodás zöldövezetben alakítottuk ki, hogy pácienseink a lehető legkellemesebb környezetbe érkezzenek hozzánk. Rendelőnk könnyen megközelíthető, akár autóval, akár tömegközlekedéssel is, és hosszú nyitvatartásunk miatt még szabadságot sem szükséges kivenni fogászati kezelései miatt!  

Ha bármilyen kérdése van fogászati klinikánkról vagy szolgáltatásainkról, vagy időpontot szeretne kérni fogászatunkba, akkor töltse ki időpontkérő űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.